Ланцюжок тлумачення сонника - допомога оракула


Ланцюжок уві сні

сонник цепочка

Ланцюжок в сновидінні найчастіше розповідає про емоційний стан людини. Однак тлумачення такого сну буде максимально точним, якщо взяти до уваги всі події і дії, що стосуються насправді сновидця. Саме тому для відповіді на питання, до чого сниться ланцюжок, слід скласти в одну картину всі деталі сновидіння і емоції, що ви відчували в нічних мареннях і лише потім вдаватися до допомоги сонника.


Багато сонники вважають, що ланцюг у сні символізує тенета, що скували розум і бажання сплячого. І для того, щоб зрозуміти, до чого сниться це прикраса, необхідно придивитися до матеріалу, з якого воно зроблене.

Довелося бачити уві сні ланцюжок з дорогоцінного металу? Подібне бачення є сприятливим знаком. Дівчині такий сон обіцяє скороспішний шлюб, одруженим людям - родинне вогнище і радість буття. А ось, на думку сонника Міллера, золоту прикрасу ототожнюється з сумнівами і невпевненості в собі сплячого.

Срібна ланцюжок, на думку сонника, говорить про пристрасті сплячого до грошей. А ось якщо прикраса, що ви побачили в сні, виявилося біжутерією, то насправді вам не уникнути сильного розчарування. Дівчині такий сюжет обіцяє заміжжя і сімейне життя в нужді.

Якщо уві сні привиділася ланцюг у когось на шиї, то на думку сонника Фрейда ви проявляєте зайвий інтерес до чужих людей, їх життя та відносин з партнерами. Причиною такої поведінки може бути сексуальне утримання. Постарайтеся більш ретельно стримувати свої інстинкти. А от якщо вам довелося виявити ланцюг на шиї, то в дійсності ви відчуваєте хворобливу прихильність до кого-небудь. Постарайтеся від неї позбутися.

Ланцюг з кулоном у сні, на думку сонника, символізує непосильну ношу, що ви на себе взяли. До того ж якщо ланцюг обірвалося у сні, значить і наяву вантаж буде занадто важкий для вас. Ваші плани заздалегідь приречені на провал. Дівчину такий сон попереджає - вона занадто опікується свого обранця. Така турбота обернеться для неї поразкою і втратою коханого.


Роздумуєте над тим, до чого приснилася ланцюжок з хрестиком? Такий сон обіцяє вам удачу та успіх в дійсності. Зараз саме час для реалізації проектів і планів, ви обов'язково досягнете бажаного. До чого сниться порваний ланцюг з хрестом? До проблем і негараздів, що очікують вас в недалекому майбутньому. Бізнесменам, на думку тлумача, краще не вкладати гроші в нові проекти, а зміцнити вже е завойовані позиції.

Все ще думаєте, до чого приснилася розірваний ланцюг? Сонник вважає, що у недалекому майбутньому ваша біографія життя і кардинально змінитися. Наприклад, заміжня дама, нарешті, знайде в собі сили піти від чоловіка-деспота.

Рвана ланцюг уві сні також символізує звільнення сплячого від чужого впливу, надмірної опіки чи заступництва.

Хассе вважає, що ланцюжок, що отримана в подарунок, віщує набуття відданого друга чи дбайливого покровителя.

Інші тлумачення сну

к чему снится цепочка

До чого сниться втратити ланцюжок? Такий епізод підтверджує безтурботність і лінощі сплячого, його деяку недбалість, що доставляє безліч проблем як йому самому, так і його оточенню. А якщо уві сні втрачена подарована ланцюг, значить, насправді хтось з оточення сновидця плете інтриги за його спиною.

А ось до чого сниться одягати ланцюжок? Швидше за все, насправді спящему доведеться взяти на себе додаткові обов'язки, з-за чого вільного часу практично не залишиться.

Подарували ланцюжок у сні? Тлумачення сну в цьому випадку буде залежати від особистості дарувальника. Якщо презентом ви зобов'язані коханій людині, то значить, в реальності у вас є сильні сумніви з приводу його вірності. Однак вам варто відкинути їх геть, вони абсолютно безпідставні.

Довелося уві сні знайти ланцюжок? Швидше за все, реальність приготувала для вас зустріч з другою половинкою, а також нові можливості в плані партнерства у бізнесі.

Роздумуєте над тим, до чого сниться купувати ланцюжок? Подібний епізод віщує сильне розчарування в комусь, що для вас дуже доріг.


Довелося приміряти або розплутувати ланцюг у сні? Така подія, на думку тлумача, провіщає нові можливості в особистому житті. Наприклад, ви можете зустрічатися відразу з декількома об'єктами вашої любові або підтримувати сексуальні стосунки з кожним одночасно.





Додати коментар:
Ім'я:*
Коментар:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: *